DIT DOET WOORDEN VAN JANSEN

 

KNISPERENDE TEKSTEN

Hoe vaak word je nou écht verrast door een tekst? Helaas, niet zo vaak. Zo veel teksten zijn liefdeloos opgeschreven en saai, terwijl je met woorden zo veel kunt bereiken. Want een goede tekst, die twinkelt, die kleurt je dag maar bovenal:
die raakt je.

Een tekst die graag gelezen wordt, is een tekst die de juiste woorden bevat. Die knispert, terwijl klip en klaar wordt verteld waar het om draait. Een sprankelende tekst zet aan tot lezen, geeft je het gevoel dat je weer wat wijzer en daardoor ‘rijker’ bent geworden. Alleen een goede tekst kan mensen raken, blij maken, ontroeren, iets in gang zetten, overtuigen.

DAAROM: WOORDEN VAN JANSEN

Bij dit soort teksten komt Woorden van Jansen om de hoek kijken. Met een jarenlange tijdschriftervaring bij onder meer Libelle, Margriet, Marie Claire, Grazia, Beau Monde, Viva Mama en Plus (zowel reportages, interviews als tekst- en eindredactie) en al een tijd bekend met SEO-schrijven, weet Woorden van Jansen waaraan een goede tekst voldoet. Verrassend prettige teksten waarin de boodschap perfect uit de verf komt.

Woorden van Jansen. Sterk in het overbrengen van emoties, maar ook in mode, beauty & wonen.